Du kender det sikkert.. Du er ved at komme for sent på arbejde . Eller ungerne, kæresten/konen skal hentes og lignende og du kan ikke finde de forbandede nøgler eller din smartphone.

I de sidste 2 uger har jeg brugt en Cobra Tag Universal til ca. 400,- (med gratis levering) som er en lille sort Bluetooth gadget som kan finde din  nøglering eller andet den er sat fast på. Og den HAR allerede reddet mig et par gange.

Hvis du ikke kan finde dine nøgler, starter du bare den gratis Cobra app til iPad, iPhone eller iPod Touch op og Cobra Tag bipper højlydt og så er det jo bare at finde ud af hvor lyden kommer fra. Cobra Tag kan også bruges i det omvendte scenarie hvor du ikke kan finde din tablet eller smartphone. Her trykkker du på den runde knap på dimsen og enheden du ikke kan finde vil kime højlydt med en alarm eller en sang efter eget valg fra dit musikbibliotek.

Cobra Tag også overvåge afstanden mellem din gadget og Cobra Tag og hvis de bliver adskilt laver de en lyd. Udover en lyd kan Cobra appen sende dig en e-mail, tweet eller Facebook post som fortæller dig at du har glemt noget samt den viser et kort med sidste kendte position. Smart! Den holder op til en uge mellem opladningerne, og kommer med en lyd for at lade dig vide at den trænger til strøm.

Cobra Tag virker med telefoner, der kører iOS 5,0, Blackberry OS 4,5 eller højere og Android OS 2,1 eller højere.

Da jeg købte den på Amazon fik jeg gratis leveringsomkostninger og det tog kun 3 dage. Jeg kan dog ikke love de stadig kan tilbyde det. Hvis du er typen der konstant ikke kan finde dine ting, så er dette lige noget for dig.

Du kan købe den her