Jasmine udnytter iPhone 5’s større skærm i modsætning til YouTube’s egen app.

Med Apples iOS 6 opdatering, er YouTube appen blivet fjernet fra iPhones, iPads og iPod Touches. For at afhjælpe dette, kan du enten downloade Googles nye officielle YouTube app til iPhone eller gå med en smuk tredjepart alternativ som Jasmine.
Jasmine blev udviklet af Jason Morrissey, der er bedst kendt for at skabe de ekstremt populære Alien Blå Reddit klient apps til iPhone og iPad. Hans arbejde på Alien blå var så god, er det faktisk overgået Reddit officielle mobile app. (Seriøst, selv sidens stiftere endte foretrækker det.) Og ligesom hans tidligere arbejde, Jasmine til formål at tilbyde en mobil løsning, der overgår, hvad der er allerede derude.

Flot ren Bruger flade

Denne app har meget en ren brygerflade, der omfatter næsten alle de samme funktioner, som findes på YouTube’s egen. Fokus er naturligvis på at søge / browse efter videoer, da det er den første knap, der vises, når du trækker op app på din telefon.Du kan også nemt få adgang til dine spillelister, historie, yndlingsvideoer og abonnementer.

Og lidt ekstra

Samlet set Jasmine bare har en enklere navigation samt et par nice frynsegoder, der forbedrer den oprindelige YouTube iPhone app. For eksempel er der en blomst-formet ikon øverst på skærmen, der giver dig mulighed for at skifte aftentilstand til og fra, (dybest set giver dig mulighed for at skifte fra en hvid baggrund til sort). Jasmine tilbyder også en større grad af kontrol med, hvordan det fungerer så godt, med muligheder for at bestemme videoafspilning, udseende, forældrekontrol og meget mere.

Så hvad venter du på? hent den gratis Hér