Adapterstikket er ikke på lager endnu. Men i det mindste er de på vej nu, ifølge rygter.

Det gode ved det nye Lightning stik i dagligdagen er at det ikke skal vende nogen bestemt vej. Jeg har nydt i den sidste uges tid bare at  kunne koble det til uden at skulle tænke over hvordan den vender. Man kender det måske fra når det er mørkt at det kunne være.. ja.. skide irriterrende..

Så dét er jo godt MEN, så er der den anden ting som er knap så god:

Alle ens docks, opladere, musikafspillere o.s.v. passer ikke mere… Arrgghh.., men nu er hjælpen endelig ved at dukke op. Tiden vil dog vise om det vil være en stakket trøst da adaptoren vil løfte iPhonen et stykke op og måske vil resultere i at iPhonen vil stå og dingle rundt?

Apple er netop begyndt meddele den første bølge af kunder, der har bestilt selskabets nye Lightning til 30-pin Adapterstik, at deres ordrer nu er ved at blive sendt ud. MacRumors har hørt fra flere af deres læsere i Australien, at deres ordrer nu er i transit, og én læser fortæller, at hans forsendelse forventes at blive leveret den 9. oktober.

Apple tilbyder to versioner af adapteren, en til ca.Kr. 300,- som er en direkte adapter og en til ca. Kr. 360,- som har et et kort kabel. De adaptere giver brugerne mulighed for at forbinde deres nye Lightning-aktiverede enheder såsom iPhone 5 og kommende iPod touch og iPod nano-modeller til dockingstationer og andet tilbehør beregnet til den gamle 30-pin stik.

I Danmark har jeg set at Mytrendyphone er klar til at sælge dem så snart de dukker op.