Udklip7

På onsdag den 18 september 2013 bliver det næste styresystem til iPhone og iPad frigivet til alle. Selv om det er det største re-design siden iPhone kom til verdenen i 2007, så vil det stadig være genkendeligt for alle brugere. Der er flere hundrede ting som er lavet om, og her er nogle af de mest væsentlige ændringer.

Control Center

Det vil sikkert glæde dig at høre, at det nye Control Center giver dig nem adgang til de vigtigste indstillinger ved at swipe op fra bunden af skærmen. Herfra du kan styre Wi -Fi, Flytilstand, Bluetooth, Vil ikke forstyrres , skærmens lysstyrke og musikafspilning. Der er også øjeblikkelig adgang til Ur , kamera, Lommeregner og lommelygte. (se billede herunder)

iPhone5S-triplet-iOS-7

 

 

Notifications Center

I iOS 7 er Notifications Center tilgængelig fra låseskærmen. En ny ‘ Today’ funktion giver dig en oversigt over din dag, herunder vejr, trafik og møder.

Multitasking

Apple har sagt multitasking er blevet forbedret med en mere intuitiv og visuel måde at skifte mellem apps. iOS 7 vil vide, hvilke programmer, du bruger mest for at holde dem ajour , samt en API vil tillade udviklere at lade apps multitaske og opdatere i baggrunden.

AirDrop

Hvis du ønsker at dele noget med nogen tæt på

dig så er AirDrop en smart måde at gøre det på med iOS 7. Du kan se hvem der er i din nærhed og såkan man dele med dem peer -to-peer og fuldt krypteret. Apple siger, at det ikke kræver noget netværk eller setup.

Kamera

incomingcallevolutionIOS 7 kamera app’en giver dig mulighed for at bruge filtre i realtime. En firkantet kamera indstilling giver dig mulighed for hurtigt at skifte mellem foto , video, kvadratiske og panorama tilstande med et swipe.

Foto

Den nydesignede Fotos app i iOS 7 indfører noget, der hedder “Moments” . Det er en ny måde at organisere dine fotos og videoer baseret på tid og sted. Ved at zoome ud kan man få overblik over sine billeder på en månedlig eller endda årlig facon. iCloud Photo Sharing betyder at venner og familie kan bidrage med deres egne billeder og video i dine delte foto streams. En ny aktivitets visning viser opdateringer til alle dine delte streams på ét sted.

Safari

Safari har et nydesignet layout som lader dig se mere indhold takket være en fuld skærms browsing mode . Apple sagde : “Den nye smarte søgefelt bidrager til at forenkle søge og der er en ny visning til dinebogmærker og din Safari faner”. iCloud nøglering gemmer alle dine passwords og kreditkortoplysninger sikkert og en forbedret forældrekontrol betyder, at du automatisk kan blokere voksen websites eller tillade adgang til en specificeret liste over lokaliteter.

Siri

Nye kvindelige og mandlige stemmer gør tilsyneladende Siri’s lyd bedre. IOS 7 assistenten har tilføjet understøttelse for Twitter , Wikipedia og Bing. Det har også mulighed for at ændre enhedens indstillinger og afspille voicemails tilbage.

Tunes Radio

Som en ny konkurrerende  tjeneste til Spotify er iTunes Radio beskrivet af Apple som “en gratis Internet radio service baseret på den musik, du lytter til på iTunes ” . iTunes Radio er en del af det nye Music app og indeholder mere end 200 stationer. Apple : “iTunes Radio udvikler sig baseret på den musik du spiller og henter. Jo mere du bruger iTunes Radio og iTunes, jo mere ved tjensten hvad du kan lide at lytte til og jo mere personlig bliver din oplevelse “.

App Store

Der er en ny funktion i App Store kaldet “Populære Apps i nærheden af ​​mig” som gør præcis hvad man kan forvente. Det viser dig apps baseret på din geografiske placering som ny metode til opdagelseaf nye apps. Der er også en ny børne kategori, så du lettere kan finde apps henvendt til børn.

Andre nye funktioner

• En ny Find min iPhone låse funktion, der kræver dit Apple-id og adgangskode, før du kan slukke Find min iPhone, slette data eller re- aktivere en enhed, når den er blevet eksternt slettet.
• Night Mode i Maps, der reagerer på det omgivende lys når du bruger det i mørke.• FaceTime kun med lyd og uden billede for højkvalitets opkald over et datanetværk.
• Notifikation sync, så når du afmelder en meddelelse på én enhed ddukker den ikke op på dine andre enheder.
• Telefon, FaceTime og meddelelses blokerering til at forhindre bestemte personer fra at kunne kontakte dig.
• Evnen til at virksomheder kan implementere og administrere iPhones og iPads mere effektivt.
• Forbedret “in car” integration.

Stemkrevene til IOS7 er:

iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini og iPod touch 5.th generation eller nyere.