Skærmbillede 2013-08-06 kl. 14.08.27

Audio-3D Player Hovedtelefoner HD 7.1 (gratis i dag) gør en kæmpe forskel på lyden i hovedtelefoner når du spiller musik på din iPhone. Hvorfor Apple ikke har adapteret denne teknologi undrer mig.

Denne app er designet til at få musikken til at lyde som om du lytter i et rum og ikke gennem hovedtelefoner. Der er to tilstande at vælge imellem: en for en 2.1-kanal-system (to højttalere plus subwoofer), og en anden for en 7,1-kanals hjemmebiografsystem. I 7,1 mode, kan du vælge mellem normal, dynamisk og forestilling.

Den app er lavet til visse hovedtelefoner herunder Beats by Dr. Dre, Bose OE2, iPhone 5 og iPhone 4/S Ørepropper og Koss Porta Pro 2, plus Sennheiser HD 238, HD 650, Momentum, PX 200 II og PX 90. Der er flere mærker og modeller tilpasset til denne app og du kan tjekke dem ud på udviklerens hjemmeside.

Jeg prøvede app’en på mine standard iPhone 5 øretelefoner og jeg må sige jeg var meget overrasket. Jeg er ikke på nogen måde en lydekspert, men ved at skifte frem og tilbage mellem den almindelige musik player på iPhone og denne app må jeg konstatere at det bare lyder MEGET bedre. Diskant, mellemtoner og bas er klart bedre defineret.

Når du starter app’en vil den bede om adgang til din musik og du får fuld kontrol af dit músik, herunder albumcovers.

Audio-3D Player 7.1 kræver iOS 5.0 eller nyere og er optimeret til iPhone 5.

Hent app’en hér. Den er gratis i dag, men nu da jeg kender forskellen ville jeg med glæde gerne betale for den.