Gemme sine ting på en iEnhed. Jeg finder den specielt egnet til midlertidige ting, men der er mange tiltag til denne meget enkle, men alligevel særdeles handy app.

Når du importerer dokumenter i Files App, kan du vælge fra dine billeder, Dropbox, Box, Google Drive, eller en web-URL. Du kan også vælge at importere fra “Åbn i …” i mail appen eller oprette forbindelse til din Mac eller pc. For tilslutning til din computer, skal du indtaste IP-adressen givet af Files App og derefter trækker du blot  filer ind i dit browservindue. (Det er nok den bedste og hurtigste måde at komme i gang på syntes jeg.)

Når du har importeret dine filer, kan du gruppere dem i mapper svarende til hvordan du opretter app mapper på din iPhone og iPad hjem skærm. I modsætning til Apples mapper er der ingen grænse for antallet af elementer, der kan være i hver enkelt. Hvis du ikke er en fan af ikon visningen, kan du skifte til en mere traditionel listevisning.

Files App vil lade dig gemme alle typer filer, men ikke alle filtyper dog kan åbnes. Files App understøtter PDF, MS Office, AVI, ZIP, og mere mere. Du kan også se billeder og videoer med den indbyggede fremviser og lytte til musik, komplet med spillelister, shuffle og airplay.

Files App er universal så hent den hér til både iPhone og iPad.