Det kan godt være uoverskueligt hvor man skal starte hvis man lige har fået en iPad eller iPhone for første gang. Der er over en million apps i Apples App Store og hvor skal begynde. Her er nogle af de mest populære og nyttige apps som jeg ser det:

1. Google Maps

 

Google Maps som kom tidligere i december ér bare bedre end Apple Maps indtil videre, selv om der ganske givet vil blive rettet op på det i 2013 (se hér)

 2. Flipboard

Flipboard giver dig mulighed for at gennemse en masse kurateret indhold, uanset om det er nyheder, politik, sport, eller endda tech.

3. Evernote

Glem aldrig noget nogensinde igen. Hvor ofte vil du shoppe eller du har brug for at notere noget ned, og der er ikke et stykke papir i nærheden? Evernote er din digitale huskeseddel og noterne, Billederne eller emails du videresender, bliver synkroniseret i skyen og kan ses på iPhone, iPad og web

4. Camera+

Med din nye iOS enhed, har du et kraftfuldt nyt kamera til din rådighed. Denne app kan tilføje filtre, rette op på billedet, gøre det skarpere. og meget meget mere. Du kan derefter dele billeder til tjenester som Facebook, Twitter, Flickr og selvfølgelig kamera rullen.

 

5. Angry Birds

Uanset om det er normal Angry Birds, de er i rummet, i Rio, eller spiller ud Star Wars, timevis af  sjov for alle.

6. Kindle

I en alder hvor fysiske boghandlere forsvinder, og flere og flere mennesker køber bøger til at læse elektronisk er dette et gratis alternativ til at købe en faktisk Kindle.