iOS 7 kommer i dag onsdag den 18. september ca. ved 19.00 tiden (læs mere om alle de gode ting du kan forvente ved IOS7 hér), og det kommer til at være en forholdsvis simpel opgradering. Du vil kunne opdatere din iOS-enhed uden nogen problemer, sandsynligvis via luften eller ved at tilslutte til iTunes. Ingen ståhej, ingen problemer.

MEN…. det er en god idé er at lave en backup i tilfælde at tingene går skævt under opdateringen. Du har højst sandsynligt allerede en backup hvis du bruger iCloud eller iTunes, men her er hvordan man laver en manuel backup bare for at være helt sikker.

ICloud måden:
Gå ind i indstillinger på din iPad eller iPhone og tryk på iCloud knappen. Rul lidt ned og tryk på lagring & sikkerhedskopi. Her ruller ned til bunden af skærmen og trykker på Sikkerhedskopier nu. Du får en helt ny og helt frisk backup gemt på Apples iCloud servere.

Skærmbillede 2013-09-17 kl. 13.02.35

ITunes måden:
Tilslut din iPhone, iPod touch eller iPad til din Mac eller pc med dit kabel og åbn iTunes. Klik på iOS-enheden på listen i venstre side. Ca. midt  på siden er det et afsnit kaldet “sikkerhedskopier og gendan manuelt”. Klik på Sikkerhedskopier-knappen og vent et øjeblik mens iTunes laver en sikkerhedskopi til din computer. Skulle noget gå galt har du nu en frisk backup på din Mac eller pc.

Billede 17-09-13 kl. 13.54