Skærmbillede 2013-10-29 kl. 20.35.54

I nat dansk tid blev det annonceret på en Google begivenhed at Google+ app´en til iPhone og iPad er på trapperne med en temmelig betydelig opdatering til dem af os, der bruger tjenesten til sikkerhedskopiering af vores vores billeder. Takket være iOS 7, vil Google+ app´en nu blive i stand til synkronisere dine fotos automatisk i baggrunden, i stedet for at skulle åbne app´en, som i øjeblikket er nødvendigt at gøre.

Samtidig, vil iOS Google+ brugere snart være på lige fod med Android, nemlig med evnen til at uploade billeder i fuld opløsning. I øjeblikket får man en nedskaleret version af sine fotos. Dette er i særdeleshed en meget velkommen tilføjelse.

Hvis hele dette at uploade billede til Googgle+ er noget nyt for dig , så kan du læse mere hér om denne smarte og nu snart endnu mere enkle måde, at holde sin iPhone kamera rulle tom, istedet for at have mange hundrede billeder liggende, som jo hvis man er uheldig, kan riskeres at gå tabt hvis man mister eller får ødelagt sin telefon.

Hvad så, Google+ brugere?  Lyder dette ikke godt? Jeg syntes det er utroligt kærkomment. Så lad mig vide i kommentarene hvad du synes!

Appen skulle være at finde i App Store i løbet af et par dage..