Skærmbillede 2013-08-27 kl. 17.04.12

Ifølge en mail (se nedenfor) udsendt af Nuance, der er virksomheden bag den teknologi, der får Siri til at fungere, så vil vi alle kunne hente iOS 7 den 10. september. Hvis denne dag ringer en klokke, er det fordi, det også er denne dag Apple er rygtet til at lancere den næste iPhone 5S og 5C samt nyt styresystem til Mac kaldet Maverics.

Selvom hvis der fra Nuance’s side simpelthen bare er tale om et kvalificeret gæt, er der ingen grund til at tro Apple vil ikke frigive den første GA (general availability) samtidig med lanceringen af ​​de rygtede iPhone 5S og 5C. iOS 7. I øjeblikket er man ved beta 6 hos udviklerne og spekulationer peger på en sidste betaversioninden det nye eksemplar af Apples mobile styresystem går ud til offentligheden.

iOS 7 bringer en helt ny æstetisk udseende til iOS, med et mere fladtrykt, forenklet udseende. Opdateringen tilføjer desuden nye funktioner som Control Center, forbedret multitasking og AirDrop og meget meget mere. iOS 7 vil være kompatibel med iPhone 4, iPhone 4S, og iPhone 5 og selvfølgelig de nye enheder der bliver lanceret.

Skærmbillede 2013-08-27 kl. 17.44.39