Skærmbillede 2013-09-25 kl. 22.00.55

(Dette er en sponsoreret anmeldelse)

Jeg har testet denne baby alarm og kan kun sige at jeg ville have ønsket at Nabby havde eksisteret, da jeg havde små børn, for den virker bare….

Denne babyalarm er et must have for nye forældre. Glem de almindelige gammeldags enheder og få Nabby til at alarmere dig hvis der er uro i børneværelset, direkte og med det samme, på din iPhone, iPad, Android eller Android tablet..

Traditionelle babyalarmer

Alle der har prøvet at bruge en babyalarm kender udfordringerne. Bedst som barnet sover kommer der pludseligt musik eller andre mærkelige lyde fra den og man farer ind til barnet. Man forsøger så at skifte frekvens med det resultat at nu virker skidtet ikke. Eller også er batteriet ved at løbe tør og det tager en krig at lade det op. Eller hvis det er en model med batterier,er man selvfølgelig løbet tør. Listen er længere, men jeg tror alle kender klagesangen og hvis ikke, skal du bare spørge nogle af dine venner der har haft en babyalarm og de vil straks begynde at sukke og beklage sig…

Nabby – Fremtidens babyalarm er nutid.

Jeg bestilte Nabby og modtog pakken dagen efter. Når man åbner pakken bliver man præsenteret med en lækker æske hvori man finder selve babyalarmen, et USB lade kabel og en strop. Inden i pakken ligger også en enkel og overskuelig quick start guide. Den var så enkel at aktivere at det nærmest var helt skuffende for en nørd som mig 🙂

Man henter den gratis app i App Store eller Google play og åbner app’en, hvorefter dette billede dukker op. (her vist på iPhone)

Skærmbillede 2013-09-25 kl. 20.24.33

Man følger bare anvisninger som vist ovenfor og så er Nabby tilsluttet. Dette skal KUN gøres allerførste gang man aktiverer den.

I dagligt brug.

Når barnet skal sove tænder man bare for Nabby enheden når man siger godnat og derefter skal man selvfølgelig åbne Nabby app’en og trykke på:

IMG_9062

Derefter hvis barnet begynder at græde får man nedenstående besked med en lyd og vibration. Man kan navngive enheden med babyens navn og jeg har valgt at kalde denne Nabby for Sofie.

IMG_9054

Herefter kan man swipe for at åbne til app’en og bliver så præsenteret med ét af disse 2 billeder (gode nyheder eller dårlige nyheder 🙂 )

Skærmbillede 2013-09-25 kl. 20.40.10

 

Når man åbner app*en vil man kunne høre hvad der sker i børneværelset (man kan også få audio uden at åbne app’en) og man kan se temperaturen i værelset. Man kan indstille en minimums og maksimums temperatur som vil afgive en alarm hvis den bliver over eller under dette. Man kan også få en søvnstatistik, så man kan holde øje med hvor meget barnet sover. (lyd, temperatur og statistik funktionen skal tilkøbes inde i app’en for kun Kr. 7,-)

Jeg kan kun sige at denne test gik upåklageligt uden nogen som helst problemer og må sige at jeg ikke ville være i tvivl skulle jeg have en babyalarm i dag. Ikke mindst på grund af disse klokkeklare fordele:

  • Ingen signalforstyrrelser
  • Langdistance Bluetooth forbindelse (op til 340 meter)
  • 70 timer batterilevetid inden den skal oplades igen (Man for en besked på sin iPhone når det er tid til opladning)
  • Super hurtig opladning.
  • Virker med iPhone, iPad og Android og Android tablets.

Og mange flere fordele som du kan se hér og du kan købe Nabby hér.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.