Foxconns CEO Terry Gou har afsløret, at følge med efterspørgslen af Apples iPhone 5 overvældende og bestemt ikke nogen let opgave. Virksomheden kæmper stadig med at indhente det høje salg af iPhone 5 fra dens lancering. Gou ville ikke bekræfte om koncernens anden enhed, Foxconn International Holdings har overtaget en del af sin produktion.

“Det er ikke let at samle iPhones”

Gou har allerede erkendt, at iPhone 5’s komplekse design gør den til det mest vanskelige produkt Foxconn nogensinde har samlet, samt Apples beslutning om at stramme kvalitetskontrollen på fabrikkerne for at forhindre beskadigede enheder i at blive sendt ud til kunderne, kun har forværret produktionstiden.
Som tingene ser ud lige nu er leveringstiden på 3-4 uger i Apples online butik, selvom det er nemmere at få fat i via Apple butikker og forhandlere..
Men det er ikke kun iPhone som Foxconn har at bekymre sig om. Virksomheden samler også Apples andre iOS-enheder og dens Mac’er, foruden enheder fra Nokia, Sony, Nintendo, Dell, og mange flere. Foxconn International Holdings er verdens største kontrakt producent af mobiltelefoner, rapporter Yahoo! .

 

 

Kilde: Yahoo