Skærmbillede 2013-10-08 kl. 20.07.47

Et af de vigtigste funktioner i iPhone 5s , bortset fra Touch id fingeraftryk sensoren, er en stærkt forbedret kamerasystem. Så hvor godt er iPhone 5s kameraet egentlig?

Fotograf Jim Richardson fra National Geographic , tog sin iPhone 5s til skotske højland, i stedet for sin Nikon DSLR, og konkluderer, at iPhone 5s er et yderst kompetent kamera efter at have taget omkring 4000 billeder på sin tur.

Han skriver:

Efter intensiv brug (jeg har lavet omkring 4.000 billeder i de sidste fire dage) kan jeg konkludere, at iPhone 5S er et meget kompetent kamera. Farven og eksponeringerne er forbavsende gode, HDR eksponerings funktionen gør et fantastisk godt stykke arbejde og panorama funktionen er intet mindre end forbløffende -at se et panorama billede feje hen over skærmen i realtid er imponerende. Bedst af alt er det den indbyggede firkantede foto funktion, da jeg ønskede at tage billeder til et Instagram projekt.

Det der overraskede mig mest var , at billederne ikke ligner kompromiser. Jeg følte slet ikke at jeg var nødt til at nøjes med det næstbedste , fordi det var en mobiltelefon. Billederne var ligeså gode…

Her er par af de billeder , han har tog med en iPhone 5s og du kan klikke på Instagram logoet hvis du vil følge denne dygtige fotograf: