(OPDATERING 20.6.13 )

DU SKAL HUSKE AT SYNCE MED GOOGLE READER INDEN DEN 1.7.13 HVOR DE LUKKER FOR DERES TJENESTE ELLERS SKAL DU MANUELT TILFØJE FEEDS)
Feedly er til min overraskelse blevet min favorit RRS reader??

Efter ikke at have brugt Feedly siden den først  udkom i 2008, så faldt jeg over den igen her for ca. 2-3- måneder siden. Og den er helt klart blevet min favorit, ja, faktisk min eneste form for agregator af nyheder jeg bruger på både iPhone, iPad og min Mac. Det jeg godt kan lide er muligheden for at ændre måden jeg ser mit feed, så det passer mig bedst. Der syntes jeg faktisk at (det er en smagssag, det ved jeg) den overgår den eller mest populære reader app derude kaldet Reeder. Den er helt gratis og kan også bruges på Android og i din webbrowser.

Billede 16-02-13 kl. 21.02

Til dig der tænker: ” hvad er lige det dér RSS og hvad skal man bruge det til?”

Jeg har brugt RSS feeds siden omkring 2007, hvor jeg først begyndte at interessere mig for alt hvad der foregår i Apple verdenen. Da der er utrolig mange blogs derude, der skriver om det og mange af dem det samme, fandt jeg mig selv sidde og tonse blog efter blog igennem hver dag og brugte alt for meget tid på det. En RSS Feeder kan samle alle disse hjemmesider på én let og overskuelig liste. For at komme i gang skal man oprette en Goggle reader konto (som du allerede har hvis du bruger Google ’s Gmail) og derinde kan du tilføje de web sider du ønsker at følge. Feedly er dybt integreret med Google Læser (som den hedder på dansk) og du kan uden videre overføre dine feeds. Du vil opdage at Feedly er utrolig god til at finde web sider der kan vises.(feeds)

Google Reader Afhængig

Google Reader har givet back-end til Feedly fra dag ét, og det har ikke ændret sig. Så du har stadig brug for en Google-konto for at bruge Feedly, noget jeg lidt skuffet over, men mere om det senere.

For dem, der bruger Feedly for første gang, vil du ikke indse, at Feedly er bygget oven på Google Reader (medmindre du besøger Google Reader selv), men det øjeblik du forsøger at tilføje en kilde, vil en Google-konto stadig være nødvendig.

Kæmpe lag maling

Feedly’s nye design er et kunstværk og meget elegant sat sammen. Denne app er flot, let at bruge, HURTIG… og giver indhold den opmærksomhed, den fortjener. 

Feedly på din PC

En rigtig dejlig ting er at du finder Feedly i din web browser. Du skal bare logge på ved at gå til www.feedly.com eller bruge deres extensions til Safari og Chrome. Og JA… Den synkroniserer selvfølgelig mellem dine forskellige enheder.

Feedly har også tilføjet en række andre fine funktioner:

 • Integration med Pocket og Instapaper
 • Dag og nat Thema
 • Bedre integration med Chrome Mobile
 • Tilpas skrifttyper (Soho, HelveticaNeue, Sol, Roboto)
 • Swipe ned for at markere som læst
 • Tryk og hold nede for at gemme til senere
 • Dobbelt tryk for at lukke artikler
 • Auto-markér som læst
 • Automatisk overgang fra den ene sektion til den næste
 • Søg efter feeds ved emne ved hjælp af # hashtags
 • Tryk og hold for at gøre oversigtspanelet redigerbart

Du kan hente appen ved at klikke hér