Skærmbillede 2014-10-23 kl. 21.17.57

Fantastical har længe været en af ​​de mest populære kalender apps i App Store, og er nu blevet opdateret til version 2.2.
Hvad er nyt?
  • Fantastical har først og fremmest fået en widget tilføjet til Notification Centret.(se billedet foroven til venstre) Her kan man få et hurtigt og overskueligt overblik over sin kalender. Man kan trykke på den og blive ført ind i selve appen. Man kan også markere en opgave (i Apples egen Påmindelser app) som fuldført  direkte i widget.
  • Opdateringen bringer også en såkaldt udvidelse (extension), som gør at man får mulighed for at oprette begivenheder og påmindelser fra et andet program, der understøtter dele ark.(se billedet foroven til højre)
  • Interaktive meddelelser på din låsskærm er også blevet tilføjet, så man kan snooze en påmindelse, eller markere en opgave som fuldført.
  • Appen er blevet optimeret til iPhone 6 og 6 Plus og den virker kun med IOS 8.
Hvorfor er Fantasical den bedste kalenderapp iøvrigt?

Denne app har fået ros verdenen over og har været “App of the month” i App store og man forstår hurtigt hvorfor. Fantastical 2 har et meget velgennemtænkt brugerinterface, som gør det nemt at få overblik af dagens begivenheder og opgaver, samt se hvordan din måned ser ud – alt sammen på én skærm.

Fantastical 2  brugerinterface er overskuelig og let at finde rundt i.

Det bedste ved skærm layoutet er det de kalder “week ticker”, som du kan skubbe til venstre eller højre på, énSkærmbillede 2014-10-23 kl. 21.00.27 dag ad gangen. Du kan trække nedad på denne ticker for at få vist hele måneden, uden at bevæge dig væk fra dit dagsoverblik. Små ikoner under hver dato i månedsvisningen angiver, hvilke af dine kalendere, du har begivenheder i og derudover også hvis du har påmindelser eller fødselsdage at huske på. I modsætning til de fleste kalendere jeg har testet, ud over Apples standardkalender er der en søgefunktion, som dukker op ved at trække ned på uge tickeren eller månedsvisningen.

Fantastical integrerer sig med Apples medfødte Påmindelser og du kan derfor tilføje ting, du skal huske, direkte i denne app.

Fantastical har mange flere funtioner og smarte tiltag og for at være ærlig skal man nok købe den og bruge den et par dage, før det går op for én hvor gennemtænkt den egentlig er.

Her kan du læse mere om Fantastical til iPhone og hente den hvis du vil.

Her kan du læse mere om Fantastical til iPad og hente den.

 

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.