Udviklerne bag Flip software har udviklet en ny social iPhone app der skal slås med Viddy og SocialCam og gøre video-redigering og deling nemt.

Denne app, med navnet Givit, er gratis i App Store. Nye brugere får  5 GB gratis online lagerplads til deres kreationer. Du optager en video som så redigeres ved at kombinere flere klip, motion effekter, musik og overgange. Det der er sejt, er, at du kan markere en scene som du skyder det og hurtigt komme tilbage til det med et tryk. Når du er færdig, kan du dele via Facebook, YouTube eller email. Man kan betale sig fra at øge sin storage, men de fleste brugere bør kunne klare sig med, hvad der tilbydes gratis.

Jeg oprettede et par videoer, og processen var behageligt ligetil efter man lige finder ud af fremgansmåden. Der er Indbygget hjælp, der popper op, når du først prøver dennne app, og det kan nemt hentes frem igen.

Givit prøver efter min mening at være Instagram til video, og det kunne måske lykkes. Denne app er intuitiv, nemmere at bruge end tilsvarende apps, og det har populære sociale funktioner indbygget.

Givit virker til iPhone , iPad og også iPod touch. Det kræver minimum OS 5 og er iPhone 5 klar.