Skærmbillede 2014-01-18 kl. 21.06.57

Det er aldrig for tidligt at begynde at tale om Apples næste iPhone. Det er stadig tidligt, og der verserer stadig kun få rygter, men her er en opsamling af hvad vi har hørt indtil videre om den næste iPhone.

Der forventes at telefonen vil se anderledes end iPhone 5/5S .

Skærmbillede 2014-01-18 kl. 21.52.53

Historisk set laver Apple et hardware redesign hvert andet år. Da iPhone 5S er magen til iPhone 5 på ydersiden, forventer vi noget nyt denne gang. Rygterne siger at Apple vil lave skærmen større i år og højst sanssynligt vil det blive en  4,7 tommer iPhone . Man forventer også Apple at lave telefonen endnu slankere .

En ny home knap?

Det tales om at Apple vil lave en “ny formfaktor” med hjem-knappen. En ny type bevægelses kontrol vil muligvis gøre at man ikke skal trykke fysisk på knappen så meget.

Et forbedret kamera.

Apple vil sikkert blive ved en 8 megapixel linse på iPhone, men det vil forbedre den optisk billedstabilisering, som vil gøre billederne skarpere.

Hurtigere processor.

Skærmbillede 2014-01-18 kl. 21.09.21

Hvert år opgraderer Apple chippen inde i iPhone som gør den betydeligt hurtigere end den tidligere version. Man kan næsten ikke forestille sig noget hurtigere, men man forventer en A8 chip. ( Sidste år var en A7 chip. )

Vil iPhone 6 endelig vil have NFC?

Skærmbillede 2014-01-18 kl. 21.50.51

Det er hvad mange regner med. Jeg tror personligt at de bliver nødt til at indbygge NFC, trods Apple egentlig ikke er meget for det, da iBeacon teknologien er er en langt bedre, billigere og mindre resourcekrævende, men bare ikke så udbredt endnu.

Batteriets levetid burde blive bedre på den næste iPhone.

Da den næste iPhone bliver større, betyder det at den vil have en større batteri . En større batteri burde i teorien føre til længere batterilevetid.

Navnet på den næste iPhone?

Det vides jo selvfølgelig ikke, men det nemme og mest sandsynlige svar er iPhone 6. Der er også snak om Apple vil kalde den iPhone Air , ligesom vi har en MacBook Air og iPad Air.

Hvornår kommer den?

Vi ser allerede forlydender den kunne være ude i maj, men den tror vi ikke på. Vi forventer, at telefonen til at blive frigivet i september, ligesom den er blevet i mange år nu.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.