guld iphone
En guldfarvet iPhone 5S?

Jeg tænker at det vil aldrig ske. Jeg har sågar lovet nogen af jeg ville æde min gamle hat, men i fredags kom Rene Ritchie fra iMore med det mest overbevisende argument for den gyldne iPhone. Efter at have hørt fra hans egne kilder hvor en guld  iPhone syntes at være reel tjekkede Ritchie med sin kollega Ally Kazmucha der bemærkede at guld vil være en af ​​de “nemmeste farver at anodisere på en iPhone”. Meget nemmere end f.eks sort (som sandsynligvis er grunden til den nuværende sorte iPhone 5 har sådan en mat bagside farve).

Den gode nyhed er at denne gyldne iPhone ikke vil være sådan helt Bling-bling guld. Selvom de nyrige russsere sikkert ville elske den. Den skulle blive meget mere afdæmpet og subtil i farven. Altså mere mat og stilfuld a la den gamle guld iPod mini. (se billede foroven som er et mock up.)

Med hensyn til fingeraftryksscanner til homeknappen

Efter at have hørt en masse rygter og hvisken i flere måneder er det ligesom døet lidt ned på det sidste. Dette kunne tyde på at planerne er blevet ændret eller forhåbentligt, og måske mere sandsynligt, at Apple har haft succes med at omstødte denne og andre lægkager om hvordan deres nye flagskibs enhed vil have af nye funktioner.

Men kode lækager lyver sjældent og der var jo en temmelig betydelig én af slagsen for et par uger siden. Du kan læse mere om denne lækage ved at klikke hér.

Kilde: Techcrunch