Skærmbillede 2013-06-17 kl. 19.02.09

Man har et væld af muligheder indenfor apps der giver produktivitetsforbedringer på iPhone, men en af de store mangler er at de ikke integrerer sig særligt meget med hinanden.

Dispatch er en e-mail app, der sigter mod at løse dette problem.

I sin essens er Dispatch en rigtig god email klient der med forskellige swipe bevægelser kan hjælpe dig med at komme igennem dine e-mail’s hurtigt. Den har en indbygget snippet system svarende til TextExpander som hjælper med at lave svarbeskeder på hurtig tid, samt et handy auto-hilsen system, der sparer dig for en overraskende mængde af tid på din e-mail. Mere end det så fungerer Dispatch som et centralt knudepunkt for din arbejdsproces.

Du kan bruge Dispatch til at sende noter som e-mail til andre apps såsom Evernote eller OmniFocus. Du kan oprette påmindelser om at følge op på en e-mail på et senere tidspunkt. Selv adresser og/eller datoer kan sendes over til andre apps. Ligeledes kan links gemmes i Pocket eller Instapaper uden nogensinde at forlade Dispatch. Det væsentligste formål med Dispatch er at holde dig inden i app’en så meget som muligt, så du kan få tingene gjort hurtig og effektivt.

På en måde virker Dispatch som et kontrolcenter til håndtering af din e-mail’s som skubber disse oplysninger over til andre apps. Den understøtter ikke alle app’s derude, men listen er lang.

Der er masser af muligheder for e-mail apps til iPhone, men hvis du leder efter noget der kan integreres med nogle af dine ynglings app’s er Dispatch er en fantastisk mulighed.

Du kan hente Dispatch hér.