Det niveau som folk er villige til at gå, for at få deres billeder redigeret forbløffer mig. Selv før Instagram, var der ikke nogen mangel på retoucherings apps. Sammenfletning af flere billeder uden drastisk at ændre det fangne øjeblik, er noget de fleste mennesker elsker at gøre. I stedet for blot at zappe gennem en mappe fuld af billeder, er det sjovt at se på collager eller mashups istedet.

Jeg begyndte at bruge Diptic da jeg for et par år siden startede med et project 365. Altså hvor jeg tog ét billede om dagen i et helt år. Nogle dage skete der mere end andre og således “snød” jeg med at have 3 eller 4 billeder i ét billed de dage der var lidt mere at fotografere.Og det gør jeg med Diptic. Jeg har prøvet flere forskellige lignende apps, men er altid kommet tilbage til denne. Jeg vil ikke skrive om hvordan den virker for den er meget enkel og intuativ. I løbet af de sidste par år er den blevet opdateret med flere forskellige templates og muligheden for at flytte rammerne uafhængigt af hinanden.

Muligheden for at lave forskellige udseender, hvor man får billederne fra (kamerarulle, facebook, flickr ) og ikke mindst deling er i top. hent den her til kun kr. 6,-:

Diptic - Peak Systems