Skærmbillede 2014-03-08 kl. 18.07.23

Vi kender alle den situation hvor vi er så opslugt af arbejdet på vores Mac, at vi har glemt at oplade vores mobile enhed(r), og når tiden kommer til at skrubbe hjem, står man vi tilbage med det forbandede faktum, at man ikke har strøm på iPhonen eller iPad’en til turen hjem fra arbejde.

Her kommer iBetterCharge ind i billedet.

iBetterCharge er et lille program der, når du har installeret det på din Mac, simpelthen giver dig en notifikation/besked hvis din iPhone trænger til opladning. Det virker såre enkelt over dit WIFI netværk og det finder alle de iPhones og iPads, der er på det og man kan med lethed fjerne dem man ikke ønsker at vide staus på, i appens indstillinger.

Skærmbillede 2014-03-08 kl. 17.57.11

Så, hvis din iPhone er omdrejningspunktet for din digitale verden, som sandsynligvis er tilfældet for de fleste, kan du sørge for at få en besked, hvis batteriet falder under 50% – og dermed sikre, at du har nok batteri til at holde Flappy Bird oven vande eller lignende når du skal på farten.

Man kan også vælge at få advarsler ved 20 %, 10% eller 5% med valgfri notifikationer der spænder fra en pop -op banner, en hørbar jingle eller bare et animeret menu ikon. 

iBetterCharge er tilgængelig til både Mac og Windows og du kan hente den gratis hér.

Hvordan virker det:

 “Når iPhone batteriet er lavt vil iOS-enheder som er tilsluttet til dit Wi-Fi-netværk automatisk sende deres batteri niveau til iBetterCharge via Wi-fi. Derfor er  det eneste krav er at have ‘Synkroniser iPhone via Wi-fi ” aktiveret i iTunes på din computer. Vores teknologi derefter giver iBetterCharge mulighed for at modtage batteri info og sende anmeldelsen til Mac eller pc. Det er alt der er til det “. (Josh Brown, marketing manager på Softorino, Inc.)

Gå til iTunes på din Mac og sæt kryds i  ‘Synkroniser iPhone via Wi-fi “:

Skærmbillede 2014-03-09 kl. 17.39.16