Skærmbillede 2013-03-24 kl. 18.17.22

Everclip er et af de mest brugte programmer på min iPad, selvom den kun er til  iPhone. Det vil sige det var den…. Sammen med en opdatering til den almindelige iPhone app er der nu også en iPad version. Nej, den er ikke universel og ja, det vil koste dig en lidt yderligere, men hvis du er en Everclip fan er du ligeglad…

Everclip er en copy/paste “Clipper” til Evernote. Det kører i baggrunden på din iPad (i op til ti minutter, takket være iOS ’smarte batteribesparende multitasking funktion) og opfanger alt du kopierer til udklipsholderen: tekst, links, billeder, PDF-filer, noget, der kan kopieres.
Så, når du skifter til appen, vil dine klip ligge flot præsenteret som om de var små firkantede postkort på en træbordplade.
Og så bliver det godt! . Everclip er en slags mellemleds app og det næste trin er at redigere dine klip (hvis du vil), kombinere dem og sende resultatet op til Evernote. Everclip gør det let. Klippene er alle perfekt formateret med webadressen på siden pænt tilføjet i bunden (hvis relevant).

Hvis alt hvad du ønsker er at sende et enkelt klip til Evernote, så det er endnu nemmere, nemlig med et enkelt tryk.

Vil du gemme noget, men Everclip kører ikke i baggrunden? Ingen problem… Kopier, start appen og indholdet  vil blive importeret.

Nok snak.. Skynd dig at hent Everclip hér.