IMG_8006

Da jeg købte Dash Genie var jeg ret skeptisk, men på det tidspunkt kostede den kun Kr. 200,- inkl. levering  fra Amazon i England (Nu er den blevet endnu billigere – under halv pris), tænkte jeg IMG_8007den var værd at prøve.

Jeg blev dog hurtig af-skeptiseret (kan man sige det?) Den sidder fast som er den skruet ned i instrumentbrættet. Senere på ugen var der frost en morgenen og tænkte at nu falder den nok af, men nej; stadig urokkelig. Jeg prøvede så at tage den af for at placerede den et andet sted på instrumentbrættet og igen sad den som cementeret fast og har gjort det lige siden.

Instrumentbræt sugeevne: Tjek √

Kan den holde ens telefon uden nævneværdig “støtte” kun med den røde klistredims og de to “ben” forneden? Jep! Den holder telefonen perfekt og jeg har ikke oplevet den er faldet af. Senest havde jeg en tur fra Aalborg til KBH uden problemer. Det virker som sagt lidt ligesom en post it note bare kraftigere: den falder aldrig  af, og når man vil tage den af tager man fat i et hjørne og trækker.

Producenten siger at når den bliver tilnulret skal man bare vaske den med lidt vand “and it´s good to go” Det har jeg gjort et par gange og det passer!

Telefon “klistreevne”: Tjek √

Nå ja, den virker ikke kun til  iPhone. Den kan bruges til stort set alle typer enheder.

So there we have it… Et overraskende godt produkt til billige penge som jeg klart kan anbefale.

Du kan købe den hér. til kun ca. 100,- Kr.