Robocat,  den danske software-firma bag apps som Haze og Thermo, har lanceret et nyt Kickstarter projekt med en lille termometer, der kan sættes ind i hovedtelefonstikket på en smartphone eller tablet for at måle indendørs og udendørs temperaturer.
Du kan måle temperaturen indendørs såvel som udendørs. hold øje med temperaturen og se hvordan den stiger efter du har tændt en radiator eller kontroller hvordan temperaturen falder i løbet af en sommer aften. Ingen netværksforbindelse kræves. Thermodo kommer med en pæn lille nøglering så du altid har den med dig.

Thermodo, som kommer med en hætte og en nøglering, fungerer også til Robocats eksisterende vejr apps. Firmaet vil også frigive en SDK, så andre udviklere kan skabe applikationer, der kan arbejder med enheden.
Miniature termometeret fås i sort, hvid samt  en speciel anodiseret aluminium version kun tilgængelig via Kickstarter. Det kan måle temperaturer i området fra -20 ° C til +50 ° C.

Robocat har allerede opfyldt sit Kickstarter mål på $ 35.000 og regner med at begynde fuld produktion i juli, med en anslået leveringsdato i august.

Ser smart ud. Jeg har lagt billet ind 🙂 Nu kunne det være smart hvis nogen kunne udvikle en dims til at måle kropstemperaturer også.. Måske et project for Robocat?

c881ba11f5cb2b723e9a7ef1b3c5fea0_large