Dette  virker til IOS / OS X / Windows / Android / : Currents holder styr på de dokumenter, du åbner og arbejder med, og giver dig adgang til dem alle på enhver enhed. Hvis du arbejder på en fil og glemmer at sætte det i din Dropbox mappe eller e-maile den til dig selv, viser Currents det til dig. Plus, det er helt gratis.
Videoen ovenfor gør et stort stykke arbejde med at beskrive Currents. Installer den gratis app på enhver enhed, du arbejder med, stationær eller mobil, hjemme eller på kontoret. De filer du sidst har brugt flyder automatisk til toppen af ​​dit dokument stream. Du kan vælge de mapper på din computer, du ønsker Currents skal holde øje med .

Når det er installeret viser Currents dig alle dine fornyligt ændrede eller skabte filer på alle dine enheder, i alle dine selvvalgte overvågede mapper på din Mac eller PC. Du kan åbne dem lige fra stream listen og arbejde med dem straks. Du kan dele filer med andre, se eller tilføje kommentarer til filerne, eller se revisionsoversigten på enhver enhed.

Currents er som lidt af en konkurrent til Dropbox. Men på en anden måde: Currents er mere et nyttigt supplement til DropBox service og ikke en erstatning. Du kan endda bede Currents om at overvåge din Dropbox mappe, hvis du jeg gør. Du skal ikke administrere noget, eller beskæftige sig med plads kvoter .

Tjenesten er i beta, men du kan sagtens begynde at bruge den og den kan hentes hér