Skærmbillede 2013-03-31 kl. 16.47.43

CARROT forsøger at bringe mere sjov og leg til i forbindelse med at få ting gjort. Det er faktisk bare en enkel to-do liste, men gør den til et spil ved at give dig en robot CHEF som du kan kun behage ved at få tingene gjort.
CARROT kalder sig en “to-do liste med personlighed” og det er temmelig nøjagtigt. Den er som en HAL 9000-agtig robot med karaktertræk svarende til GLaDOS, som for at sige det ligeud :ikke er særlog imponeret over dig. Selvfølgelig kan du ændre CARROT´s udtalelse noget ved at gøre dit arbejde. Opgaver tilføjet og fuldført medfører favor og point.

Hvis du klarer digd godt, vil du stige i niveauer i CARROT´s “hjerne”. Ved at opnå niveauer optjener du også nogle underlige fortune cookies, MEN hvis du ikke gør dit arbejde  ordentligt vil CARROT´s humør ændre sig til det værre. I begyndelsen bliver du advaret om ikke at forstyrre CARROT og senere bliver den (sgu) sur. 🙂

Appens enkelhed er ideel for dem af jer, der sætter pris på skarp minimalisme og ønsker en ekstra spark i rumpetten fra en sadistisk robot for at få udført sine ting til tiden.

Hent CARROT hér

.