Skærmbillede 2014-01-21 kl. 20.34.48

Er du fodboldfan er denne app lige noget for dig!

Calendize har netop introduceret Calendize Sports til iPhone, der gør det muligt for sportsfans over hele verden at følge deres favoritbegivenheder og hold.

Brugere får en nem og lækker, visuel adgang til deres favoritliga eller –klubs kampkalendere, og ’Calendize’ kan så bringe dem til deres personlige kalendere og derefter modtage løbende live-opdateringer som notifikationer på telefonen, når der er lineup klar, scores mål eller det endelige kampresultat foreligger.

Fra Calendize pressemeddelelse:

Calendize har i efteråret testet tjenesten på fodboldfans i Danmark, England, Spanien og Tyskland og de har taget den til sig. ”Fansene er helt vilde med det. De får en nem og lækker, visuel adgang til deres favoritliga eller –klubs kampkalendere, kan ’Calendize’ dem til deres personlige kalendere og derefter modtage løbende live-opdateringer som notifikationer på telefonen, når der er lineup klar, scores mål eller det endelige kampresultat foreligger” siger Jacob Beckmann.

”Med Calendize får jeg live-scores før selv Eurosport live, som var den app jeg brugte tidligere, er klar med informationen, det er alligevel lidt imponerende!” siger Kresten Bo Nielsen der er fan af Liverpool, en af testpersonerne på Calendize og til dagligt direktør for reklamebureauet Rethink.

Scout for Fiorentina og tidligere landsholdspiller Jakob Friis Hansen kan se store perspektiver i Calendize: ”Calendize fungerer lidt lige som Twitter, men her følger du bare ligaerne og holdenes kalendere i stedet for personer. Det er en god måde for mig at holde styr på de mange hold og kampe, jeg selv følger”.

Calendize forhandler pt. med nogle af de største fodboldklubber i Europa og forventer at kunne præsentere det første strategiske samarbejde i løbet af en måned. Blot en enkelt af disse klubber repræsenterer adgang til en fanskare på over 10 mio. inkarnerede fodboldfans.

”På verdensplan forventer vi, at der er over 500 mio. inkarnerede fodboldsfans, og at de potentielt set alle sammen vil kunne få glæde af Calendize. Vi har alle de store fodboldligaer, -hold og dermed kampe i app’en, så uanset hvem man er fan af, har vi klubbens kalender klar med et par klik ” siger Jacob Beckmann. 

Du kan hente Calendize hér.