Skærmbillede 2013-03-07 kl. 13.29.31

BugMe! huskesedler er en iPhone og iPad app, der lader dig oprette noter der ligner de populære, firkantede, farverige gule “Post it” sedler som vi alle kender. Du kan skrive tekst eller lave håndskrevne noter, indstille alarmer og påmindelser, og endda downloade andre skabeloner der kan bruges til at sende noter til dine venner.

BugMe! viser alle dine “post it” noter på en virtuel kork opslagstavle. Der er en knap som lader dig gemme et billede af din opslagstavle til din Kamerarulle eller du kan sende det via e-mail.

Skærmbillede 2013-03-07 kl. 13.27.34

BugMe! giver dig også mulighed for at indstille en alarm til dine noter med en  hurtig knap som “top of ​​hour”, “15 minutter”, “i næste uge”, “i morgen”, og mere. Hvis du foretrækker at angive en præcis tid, kan du også gøre det .

Skærmbillede 2013-03-07 kl. 13.26.19

I Indstillinger kan du finde muligheder for at ændre standard papir stil, skal du vælge en alarmlyd,, lav snooze alarmer og meget mere.

Når du opretter en note, kan du tilføje tekst eller bruge fingeren eller en touchskærm pen til skrive med. Vedr. teksten er der fire forskellige størrelser, seks skrifttyper og fem farver. 

Alt i alt en rigtig fin huske app der gør tingene lidt farverige.

Hent appen der virker til både iPhone og iPad hér