Skærmbillede 2013-05-24 kl. 21.19.26

De fleste bruger jo ikke kun jeres iPhone, iPod touch eller iPad til at tage stillbilleder, men også til at optage video. De fleste kender instagram og lignende der kan tilføje filtre til billederne som ofte kan give et ekstra pift til billedet. Nu er der kommet en app der kan gøre det samme bare til video.

Video Filters har over 100 video effekter med levende previews, som faktisk er ret imponerende, fordi det kun et par år siden at ingen troede man ville være i stand til at redigere full HD optagelser på en smartphone eller tablet, i real-tid …

Med Video Filters kan du anvende filtre, ændre på indstillingerne, og se ændringerne, før du begynder at optage. Man kan selvfølgelig også tilføje filtre efter man har optaget noget, hvilket jo nok vil være det man vil bruge mest.

En række pro funktioner er til din rådighed, såsom langsom og hurtig bevægelse, video stabilisering, evnen til at holde pause og genoptage optagelser, fange scener i 24, 25 eller 30 frames pr. sekund, ændre mætning, kontrast, gamma og lysstyrke i real-tid (ved lange trykke og trække op / ned for at vælge et filter i en on-screen menu) og meget, meget mere.

Du kan hente Video Filters hér.