Skærmbillede 2013-01-24 kl. 15.40.08

Der har længe været rygter om at Apple planlægger at lancere en billigere iPhone for at bevare sin smartphone markedsandel. Så Tim Cook blev spurgt om Skærmbillede 2013-01-24 kl. 15.38.41vigtigheden af ​​markedsandel. Tim Cooks kommentarer udelukker ikke muligheden for en billigere iPhone og han havde dette at sige:

Det vigtigste for Apple er at lave de bedste produkter i verden. Vi er ikke interesseret i omsætningen for indtægter skyld. Vi kunne sætte Apple-mærket på en masse ting og sælge meget mere. Vi ønsker kun at lave de bedste produkter. Vi er fokuseret på at gøre fantastiske produkter, der beriger livet.

De sidste par dage har der også været rygter om at Apple planlægger at lancere en større iPhone med en 4,8-tommer skærm, for at konkurrere med lignende størrelse Android-baserede smartphones. iMore rapporterer at Tim Cook havde dette at sige, da han blev spurgt, om Apple havde planer om at lancere en iPhone med større skærm.

Tim Cook sagde Apple havde allerede indført større, 4-tommer iPhone 5, og at det har det mest avancerede display i branchen (måske en henvisning til sin in-celle-teknologi), og at ingen andre kommer tæt i form af kvalitet. Han sagde også, at den tilgang hvorpå Apple gik op til 4-inches, der er involverer at øge højden, men ikke bredden, er baseret på brugervenligheden nemlig  én hånds brugervenligheden. Cook sagde, at Apple bruger mange tanker og resourcer mht.  iPhonens skærm størrelse, og han mener, at de valgte den rigtige.

Som sædvanlig anerkender Tim Cook , at de arbejder på en række nye produkter:

Vi arbejder på nogle utrolige ting. Pipelinen er  fuld. Vi er oppe at køre over hvad vi har i vente.

Tim Cook gentog også, at Apple TV var et område med intens interesse:

Dette er et område med intens interesse for os. Jeg er tilbøjelig til at tro, at der er en masse, vi kan bidrage med i dette område, og vi fortsætter med at arbejde på dette også må vi se hvor det fører os. Jeg ønsker ikke at være mere specifik.

Cook afslørede, at Apple havde solgt 2 millioner Apple TV i sidste kvartal, en 60% vækst år over år, hvilket er ganske imponerende.

Vi kan ikke vente med at finde ud af, hvilket “utrolig stuff” som Tim Cook udtrykker det Apple planlægger at lancere i år.

 

Kilde: Macrumors Via: iPhonehacks