Skærmbillede 2013-01-02 kl. 17.22.50

Endnu en melding fra de kløgtige analytikere der har kigget i deres glaskugle:

Topeka Capital Markets analytiker Brian White forudser at Apple vil opfriske iPhone 5  til maj / juni med flere skærmstørrelser og flere farver.

Brian White:

” Vi mener, at der stadig er masser at se frem til vedr. Apple, herunder muligheden for større udvalg (dvs., farver, størrelser) omkring den næste iPhone i 2013, kombineret med accelererende fart med iPad mini og fortsatte styrke med iPad franchisen som helhed . “

Interessant nok siger White at i henhold til kontrollen med Apple leverandørerne vil den næste generation iPhone indeholde nogle store ændringer, herunder dens tilgængelighed i flere farver og skærmstørrelser.

“Vores undersøgelser viser at den næste iPhone vil have flere valgmuligheder for kunderne,” siger analytikeren . “Dette indebærer en udvidelse i både farvemønstre og skærmstørrelser med den næste iPhone (sandsynligvis kaldet iPhone 5S), som vi i øjeblikket tror vil blive lanceret i maj / juni.

“Vi mener at den næste iPhone vil tilbyde kunderne flere valgmuligheder med hensyn til skærmstørrelse,” rapporterer White . “Selv om Apple tilbyder en 4-tommer skærm på iPhone 5 og en 3,5-tommer skærm på iPhone 4S og iPhone 4, har selskabet aldrig tilbudt flere skærmstørrelser for en enkelt model. Vi mener, at dette er ved at ændre sig med den næste iPhone.

White forudsiger den næste iPhone vil være tilgængelig i fem forskellige farver: pink, gul, blå, hvid & sølv og sort & skiffer.

Kilde: BGR