SloPro

Backwards

 

Jeg har i et stykke tid brugt disse 2 apps, SloPro og Backwards til at lave lidt sjov med de forskellige videoklip jeg tager i det daglige. Disse klip samler jeg iøvrigt til en ca. 10 minutters film i iMovie og lægger på min personlige og helt private Youtube kanal. (Du kan læse meget mere om hvordan man kan samle alle de videoklip vi har i kamerarullen og uploade til skyen hér) Her er en kort introduktion af de 2 apps uden den store tekniske gennemgang. Disse apps er ikke specielt dyre i forhold til hvad man får for dem så det er bare at hente dem og begynde at lege.

Backwards:

Denne app kan det som den hedder, nem at køre dit videoklip baglæns. Man kan lave mange sjove små film med ting der kører baglæns og der er ligefrem et feed fra  andre brugere af appen der kommer med den ene mere opfindsomme måde at vise noget baglæns, end den anden. Her er mit lille bud:

Slopro:

Denne app kan lave slowmotion ud af dine video filer fra din kamerarulle. For eksempel fra et fodboldskud eller din kammerats hop på pisten eller bare når ungerne hopper i poolen. Sidstnævnte lavede jeg et klip af i sommer og det blev meget populært og de ville se netop det klip igen og igen. Her er også et lille klip med de samme appelsiner.

Hent Backwards hér

Hent SloPro hér