Skærmbillede 2013-03-27 kl. 15.58.52
Ja, Forecast er en vejr app. Men det er en rigtig, rigtig smuk vejr app og en app der får udviklere over hele verden til at savle..

Forecast er et temmelig bemærkelsesværdigt demonstration af hvad web apps – både til mobil og web – kan gøre med god scripting og solidt design (Du kan læse alt om udvikling af Forecast her)

Se hvordan vejret var i påsken sidste år eller lign. i Timemachine på din computer.

Først tjek den ud i din computers browser. Klik lidt rundt. Tryk på Afspil  knappen ved siden af kloden. Træk nålen rundt. Se hvordan vejret var sidste år eller for 100 år siden det historiske vejrdata i Time Machine. Er du imponeret? Det er jeg..

Så tjek den ud på din iPhone eller (Ahemm..) Android. Træk rundt med de utroligt smukke glide faner og knapper og den smøragtig slide navigationslinje. Hvis du tænker : Nå ja, det da meget fedt.. , så er det fordi du aldrig prøvet at bygge noget som dette på nettet. Men det også ok..

Der har været en storm på twitter de sidste 36 timer mellem udviklere om Forecast. Selv Hacker News crowd har ikke engang en negativ kommentar at byde på.

Tjek den ud hér på din mobil.