Skærmbillede 2013-08-28 kl. 16.13.29

Parallels, selskabet bag den populære virtualiseringssoftware Parallels som gør det enkelt at køre Windows på en Mac uden at skulle reboote hver gang man skifter fra det ene styresystem til det andet, har lanceret en ny iPad app og abonnement tjeneste kaldet Parallels Access, som giver mulighed for iPad og iPad mini brugere at bruge deres Mac eller Windows-apps på enheden.

Med Parallels Access kan du øge din produktivitet ved at få adgang til dine computere og desktop applikationer fra hvor som helst. Du er i stand til at få adgang til dine professionelle business applikationer, og få al dit underholdning, såsom video fra din Mac eller pc til din iPad. Og det virker som om alle dine Windows-og Mac-applikationer er designet til din iPad.

Denne app giver brugerne mulighed for at interagere med deres desktop apps på samme måde, som de ville interagere med deres iPad apps. Det fulde spektrum af iPad fingertouch bevægelser er  til rådighed for kompatible apps. Parallels Access oversætter det der normalt ville være et museklik om til iPad-venlige alternativer.

Sådan kommer du i gang.. Det er ganske let!

Start med at hente iPad app’en og du vil blive guidet gennem et ret enkelt set-up, hvor du bare skal følge anvisningerne og det hele bliver forklare på pædagogisk vis. Det tager ikke mere end max. 3 minutter fra app’en er hentet og så har du din PC på din iPad og det virker forbavsende godt.

Det er gratis i 14 dage, så giv den et forsøg.

Hent Parallels Acccess hér.

Se denne video: