Her til aften lancerede Apple den længe ventede iPad mini. som  er 23 procent tyndere og 53 procent lettere end den tredje generation iPad. Den nye iPad mini har en  7,9-tommer Multi-Touch display, FaceTime HD og iSight-kameraer, ultrahurtig trådløs ydeevne og 10 timers batterilevetid –  i nyt design, du kan holde i den ene hånd. Prisen for den mindste version er Kr. 2599,-. klik her for mere om priserne.

“IPad mini er  i hver tomme en iPad. Med sin smukke 7,9-tommer skærm tilbyder iPad mini det samme antal pixels som den oprindelige iPad og iPad 2, så du kan køre mere end 275.000 apps designet specielt til iPad, “siger Philip Schiller, Apples senior vice president for Worldwide Marketing. “IPad mini er så tynd som en blyant og så let som en blok papir, men har en hurtig A5 chip, FaceTime HD og 5 megapixel iSight-kameraer, ultrahurtig WIFI og leverer samtidig op til 10 timers batterilevetid.”

iPad mini leveres med et smukt nyt aluminium og glas design, der er kun 7,2 mm tynd. Den 7,9-tommer Multi-Touch-skærm leverer de samme iPad erfaring brugere er kommet til at forvente, i et design, der har 35 procent mere skærmplads end andre (F.eks. Nexus) 7-tommer tabletter og op til 67 procent mere brugbar visningsområde, når du browser på internettet . En dual-core A5 chip leverer responsiv grafik og en hurtig, flydende Multi-Touch fornemmelse, og stadig får man batterilevetid hele dagen .

læs mere her