Skærmbillede 2013-03-16 kl. 20.45.17

Incredimail er en visuel e-mail klient til iPad der viser din e-mail som en collage af uddrag af tekst og fotos fra dine beskeder. Med Incredimail, kan du se flere af dine e-mails ved første øjekast og nemt bladre gennem dine beskeder.

Skærmbillede 2013-03-16 kl. 20.46.51

Incredimail tilbyder fuld IMAP og iCloud support og har en samlet indbakke. Du kan også vælge at se på individuelle konti fra indholdsoversigten. Når du gennemgår din e-mail, vises de som en collage af kasser, der indeholder previews af dine beskeder. Hvis du har tilsluttet din Facebook-konto, og du har en e-mail fra en person, der er også på Facebook (samme e-mail-konto, som brugeren har tilmeldt sig Facebook), så vil deres profil billede vises. Incredimail vil også vise billeder i previews.

Skærmbillede 2013-03-16 kl. 20.52.37

Når du trykker på en e-mail, vil den åbne op for fuld skærm med mulighed for at svare, videresende, stjerne, eller marker som ulæst. Hvis e-mailen er en del af en samtale, så vises et preview af blot de e-mails  først.

Skærmbillede 2013-03-16 kl. 20.53.52

Ud over e-mail, også Inredimail har en foto indbakke. Denne indbakke understøtter i øjeblikket kun Facebook, men de har lovet at tilføje flere tjenester i fremtiden (forhåbentlig Instagram!). Fra Photo Indbakke, kan du se billeder indsendt af dine venner, like dem og dele til Twitter.

Incredimail er ikke en power mail-klient, men snarere, en hygge app når du ønsker at tage din tid mens du rgennemse din e-mail. Hvis du får en masse billeder, links og vedhæftede filer, er den visuelle layout af Incredimail en fantastisk måde at nyde din e-mail.

Hent Incredimail  hér.