Skærmbillede 2013-04-26 kl. 16.23.50

Med FX Photo Studio HD får du den mest imponerende samling af foto effekter og filtre, der findes til iPad. Det er en smukt designet, inspirerende og kraftfuld app til at gøre din kreativitet blomstre og billeder skiller sig ud.

Over 190 effekter, herunder: Lomo, Sketch, Vintage, Art, Grunge, 3-D, B & W, ColorStrokes, Cross forarbejdet, Textures og mange flere. Bland effekter og skab unikke kombinationer. Anvend filtre til hele billedet eller blot en del af det.

En anden p.t. gratis app er Phlo, der giver dig mulighed for at søge på flere søgemaskiner ad gangen via en genvejstast. Normalt prissat til kr. 32,-, kommer Phlo med understøttelse til populære browsere og medier som Google, Amazon, Twitter og Facebook, men dens robuste tilpasningsmuligheder gør det muligt at omfatte en bred vifte af andre databaser såsom IMDb.

Til slut har vi Converto til Mac, der lever op til sit navn ved at tillade dig at konvertere næsten enhver måleenhed til en anden. Det er de små detaljer, der gør denne app til et obligatorisk download, såsom live opdatering for valutaomregning og muligheden for at holde den forrest på skærmen på toppen af andre åbne programmer.