Skærmbillede 2014-08-12 kl. 09.55.56Velkommen til min blog om hovedsagligt alt der har med Apple at gøre, men også let krydret med web og sociale medier.

Jeg hedder Anders Lorentsen og bor i Aalborg.

Jeg har været Mac bruger siden slut 90’erne og elsker hele det økosystem der lever omkring Apples produkter. Jeg vil ikke sige jeg hader Windows, så skal vi ikke bare sige jeg ikke nyder at betjene det 🙂 Jeg er gift og har 2 halvvoksne døtre. Jeg arbejder til daglig med salg for flere forskellige virksomheder.

Denne side er for min fornøjelses (og forhåbentligt din) skyld, så du kan forvente at siden en gang imellem er inaktiv grundet mangel på fritid, ferie og lign. Du skal også være klar over at visse links til f.eks. Mac og iPhone apps og andre. er det man kalder affiliate links. Det vil sige at jeg tjener nogle få ører, hvis du køber noget hvor linket fører dig hen. De samme kan være tilfældet med diverse bannerreklamer på siden. Det bliver ikke til det store og det er heller ikke meningen (og også nærmest umuligt), men de afholder mine omkostninger for at drive denne side.

Håber Du kan bruge indholdet og ser frem til at få besøg fra dig igen.

Du kan følge MacNyheder på diverse steder som du kan se her til højre foroven→↑

 

 

 

 

 

 

 

 

Nogle af mine samarbejdspartnere i det daglige er:

Nordisk krisekops som yder 24 timers akut Krisehjælp til det offentlige og private. Du kan se mere på Nordisk Krisekorps og Holstebro PsykologKlinik.