Skærmbillede 2013-03-29 kl. 14.42.02

Twitter har frigivet en stor opdatering til den gratis og populære TweetDeck Mac App Store app  som bringer en lang liste af meget efterspurgte funktioner herunder forbedringer til filtre, søjler, skrifttyper og tastekommandoer.

Version 2.7.1 af TweetDeck til Mac introducerer ny kolonne filtre, mulighed for at filtrere kolonner af typen af ​​indhold, Bruger filtre på kolonner, og en ny “bred kolonne setting ‘. Også inkluderet i dagens opdatering er en ny “kraftfuld avanceret søgefunktion.”

Når det kommer til indholdsfiltre, kan Tweetdeck brugere nu filtrere efter “medier, RTS, inklusive og eksklusive vilkår”, mens de nye brugere filtre vil lade brugerne se “Verified brugere, medlemmer af en liste og meget mere.”

Andre nye funktioner i dagens udgivelse indeholder ny skriftstørrelse indstillinger, evnen lukke vinduer ved hjælp af CMD + W, verificerede badges når du søger lister, og en mulighed for at aktivere uendelig rulle i midlertidige kolonner. Frigivelsen noterer påpeget, at Mellemrum også nu vil udløse en side ned begivenhed. En komplet liste over hvad der er nyt nedenfor:

Hvad er nyt i Version 2.7.1
➤ Indført kolonne filtre og kraftfuld avanceret søgning
➤ tilføjet indholdsfiltre til kolonner og søgning, herunder evne til at filtrere efter medier, RTS, inklusive og eksklusive vilkår
➤ tilføjet Brugere filtrene til kolonner og søgning, herunder evne til at filtrere efter verificerede brugere, medlemmer af en liste og mere
➤ Tilføjet bred kolonne indstilling
➤ tilføjet nye skriftstørrelser til indstillinger
➤ Mellemrum nu udløser side ned begivenhed
➤ Cmd + W lukker vinduer
➤ Social bevis for favoritter og RTS i detaljevisning
➤ tilføjet verificeret badge til listen søgninger
➤ Enabled uendelig rulle i midlertidige kolonner

Hent appen hér.