Skærmbillede 2013-02-13 kl. 14.09.14

Radium har længe været en populær internetradio app til Mac, og nu er den ude med en version 3. Den er sat ned med 50% til kun 65,- Kr. Tilbudet gælder til og med den 19. februar.

Radium bor deroppe foroven i din menubar, og i modsætning til mange andre programmer der holder til deroppe har du ikke mulighed for at placere den i Dock’en ligeså.

Iøvrigt! Hvis du er ved at løbe tør for plads i oppe i menubaren, kan du med fordel tjekke Bartender ud, som kan organisere og gemme alle ikonerne, uden de kommer f’ór langt væk.

Skærmbillede 2013-02-13 kl. 13.49.46
Den første ting brugere af Radium 2 vil bemærke er en renere, mørkere udseende drop-down fra ikonet. På tværs af toppen af ​​vinduet er styringer til afspilning, et søgefelt, og adgang til en menu med flere muligheder.

Smart at man kan se kunstneren der spiller i menubaren

Smart at man kan se kunstneren der spiller i menubaren

Du kan finde stationer efter navn, genre eller region og tune ind med blot et lille klik. Der er over 6000 stationer at vælge imellem, og Radium 3 understøtter AirPlay ,hvilket gør at du kan lytte til radio fra hele verden på dit HDTV. Brug tastaturgenveje, så du aldrig behøver at fjerne hænderne fra tastaturet for at navigere og styre Radium, og du kan endda få den til at vise dig det nummer der afspilles med  i meddelelsesområdet Centeret. Eller, du kan du slå det fra! :-)Radium lover at være lige så let at tilpasse og minimalistisk som nogensinde, med nem station rækkefølge og importering af nye stationer på farten med træk og slip. Der er endda en automatisk equalizer mode, som vil analysere lyden der kommer ind på og indstille den bedste klingende EQ for dig

Og denne lille smart funktion:

når du  pauser Radium for at besvare en telefon (eller naturens kald) kan du fortsætte hvor du slap.

Hent Radium mens den er på tilbud hér.