Skærmbillede 2013-03-17 kl. 14.34.03

Automatic er din kørselsdata assistent, som bruger din iPhone til at kommunikere med computeren i din bil.
Du tilkobler Automatic til din bils data port (OBD) som så muliggør trådløs Bluetooth 4,0 kommunikation med din iPhone. Det virker med næsten alle biler solgt  siden 1996, og værktøj er ikke nødvendigt til installationen.

Ved hjælp af Automatic appen hjælper den dig til foretage små ændringer i dine kørevaner, der kan føre til enorme besparelser på brændstof over tid.

Kørsels tilbagemelding

Automatic lærer din kørestil og giver dig små lydsignaler, når du skal gøre ting for ikke at bruge unødig brændstof:

● Voldsom  nedbremsning: nedsætter brændstoføkonomien og dramatisk øger slid på bilens bremseklodser.

● Hastighed: At køre hurtigere sparer ikke så meget tid som du  tror, ​​men at køre 20 km over hastighedsgrænsen reducerer brændstoføkonomi med 12-15%.

● Hurtig Acceleration: At træde unødigt hårdt på speederen koster.

Gennemsnitsforbrug og historik

Den automatiske app viser detaljerede oplysninger om din uge, hvor meget du kører og hvor. Se de aktuelle KM/L for alle dine ture. Virker selv for ældre biler, der ikke viser brændstofeffektiviteten på instrumentbrættet.

Crash Alert (BETA)

Den automatiske Link indeholder et indbygget accelerometer der kan opdage mange typer af nedbrud. Automatic bruger telefonens dataforbindelse til straks at rapportere styrtet til 112 med dit navn, placering og køretøjs beskrivelse. Når hjælpen reagerer kan Automatic  sende en SMS-besked til dine kære at lade dem vide, hvad der skete, hvor du er, og at hjælpen er på vej.

Push Notifications

Når ‘check engine “lys tændes, vil Automatic advare dig med det samme med en push meddelelse. Derefter henter den motor fejlkoder – der hjælper mekanikken diagnosticere problemet – fra bilens indbyggede computer.

Engine Sundhed

Automatic viser dig, hvad disse motor fejlkoder betyder og i mange tilfælde giver mulige løsninger. For simple problemer kan du selv klare det, og spare en tur til værkstedet.

Aldrig mere glem hvor du har parkeret

Automatic husker altid hvor du har parkeret.

 

Du kan tjekke om det virker til din bil samt bestille enheden for ca. 400,- Kr,klik hér.