Skærmbillede 2013-03-15 kl. 10.32.21

Alfred er mit absolut bedste redskab i min dagligdag. Jeg ville virkelig føle jeg havde mistet min højre hånd hvis jeg ikke havde Alfred. Læs mere her om Alfred fra et tidligere indlæg jeg har lavet om dette mageløse program. Alfred er ikke kun til nørder der kan programmere. Det er også super til ganske almindelige brugere, ligesom mig. Så giv den en chance + lidt mere,  og du vil med garanti opdage en hel ny og mere effektiv dagligdag foran tastaturet.

Efter en beta-periode der begyndte i december blev produktivitets og søge appen Alfred i går opdateret til version 2.0. Alfred, der er en Mac erstatning for Spotlight, er nu udstyret med en ny funktion kaldet Workflows.

Workflows er designet til at give brugerne mulighed for at automatisere og udføre flere trin opgaver med et enkelt tastetryk ved hjælp af en simpel visuel editor. Denne app tilbyder support til lancering af AppleScript handlinger i tillæg til åbning af filer, udføre system kommandoer, og få adgang til iTunes-biblioteket. Her er en komplet oversigt over, tilgængelige skabeloner:

-Essentials at forbinde hotkeys og søgeord til script og AppleScript aktioner
-Vis Alfred med fyldt indhold
-Start filer og programmer med genvejstaster eller søgeord
-Web og URL-skabeloner til at lancere dine foretrukne websteder
-System kommandoer
-Udklipsholder skabeloner
-iTunes Kommandoer
Den nye version af den app også forbedret tilpasning support via temaer og forbedret kontakt søgefunktioner.
Temaer er nu mere fleksible, så du kan gøre Alfred så store eller små som du har brug for. Opret et nyt tema, og vælg derefter de skrifttyper, størrelser, farver, hjørne form og afstand, du foretrækker. Gør dit tema som smukke (eller som skøre!) Som du ønsker.
Alfred 2,0 er endnu ikke tilgængelig via Mac App Store, men Alfred brugere kan få det straks fra hjemmesiden.

Hent Alfred hér og du vil ikke fortryde