Skærmbillede 2013-05-30 kl. 15.25.34

Hvis du har været på udkig efter den perfekte mailklient til Mac eller måske kunne du bare tænke dig lidt adspredelse, så stop lige op og tjek Airmail som er en smuk ny mailklient, som dukkede op i Mac App Store fornylig.

Den ligner Sparrow meget ved første øjekast og det er da også ret sansynligt at udviklerne bag har fået stor inspiration fra den :-). AirMail er designet til at give dig en “moderne og let at bruge oplevelse.”, men den er samtidigt fyldt med fantastiske funktioner der giver dig alt hvad du nogensinde har brug for i en e-mail klient. Og så er den billig.. Kun 13 kroner.

Airmail har et minimalistisk udseende med det formål at give dig en nem og uafbrudt metode til styring dine e-mails på din Mac. Den understøtter alle større e-mail-tjenester, herunder Gmail, Yahoo! og iCloud, samt du kan tilføje dine egne ved at indtaste indstillingerne manuelt.

Andre Airmail funktioner omfatter Gmail genveje, brugerdefinerede globale genveje, hurtig svar, Dropbox integration, inline billede ved vedhæftede filer, flere besked temaer, Gmail og OSX  kontakt import, gruppearbejde support, kontakt billeder og meget, meget mere.

Jeg satte alle mine e-mail konti op i Airmail, da jeg hentede det i går og jeg er ret imponeret over det indtil videre. Det er super hurtigt – selv med fem konti oprettet på én gang.

Så… klik hér og prøv den til kun 13 kroner.

God Fornøjelse..