Skærmbillede 2013-07-02 kl. 15.39.14

Forudsigelsen af ​​den 20. september som udgivelsesdato bliver vovet af Dave Smith som er teknologi redaktør for International Business Times. Dave Smith er kendt for at ramme rigtig og når min kilde Forbes også skriver om det kunne der måske være noget om det.

Her er hvad forudsigelsen er baseret på:

Først antager han at iOS 7 ligesom  iOS 6 vil blive frigivet præcis 100 dage efter annonceringen (det ville så være den 18 .September ). Så mener han den nye iPhone vil følge to dage senere ligesom det var tilfældet med iPhone 5 som fulgte to dage efter iOS 6.

Et større gisning baseret på lækager og rygter vedrører den billige iPhone 6 (eller iPhone Light eller hvad den måtte komme til at hedde) som Smith fortsætter med at forudsige, nemlig at den skulle blive frigivet en uge eller to senere (for at undgå at det ene kvæler det andet samt umuligt store kø’er i Apple butikker.)

Disse angiveligt farverige og billig iPhone’s vil primært blive rettet mod markeder som Kina og Indien.

Den anden grund til en mulig lancering af både iphone 5S og den billige iPhone så tæt op ad hinanden er igen ifølge Smith, for at gøre plads senere i oktober til en anden annoncering, nemlig en ny fuld størrelse iPad og en Retina iPad Mini og måske et ny Apple TV og / eller et iWatch, lige i tide til jul handlen.

Kilde: Forbes