Skærmbillede 2013-09-10 kl. 10.18.33

Med mindre end 9 timer til Apples iPhone arrangement, hvor det er forventes at de løfter sløret for den nye iPhone 5S, har det franske website Nowhereesle.fr offentliggjorde et foto, som synes at være en Quick Start Guide til iPhone 5S, som normalt indgår i emballagen med en ny iPhone.

Som du kan se på billedet ovenfor, refererer denne quick start guide  til en “Home Button / Touch id Sensor”, som bekræfter, at iPhone 5S rent faktisk vil komme med en fingeraftrykslæser, som vil blive indlejret i Home-knappen, og det lader til at Apple kalder det en: Touch-id Sensor.

Det har været spekuleret på om at en af de store nye features i iPhone 5S bliver fingeraftryks sensoren, som vil give brugerne mulighed for at låse deres enhed uden at indtaste kodeordet.

Tidligere i nat har også Wall Street Journal bekræftet, at Apples nye iPhone vil komme med et fingeraftryks sensor. Ifølge rapporten vil fingeraftrykssensoren kun være tilgængelig på iPhone 5S, og vil ikke være tilgængelig i billigere iPhone 5C, som også forventes at blive afsløret ved arrangementet i dag kl. 19.00.

Apple forventes at bruge fingeraftryk sensor teknologi fra AuthenTec, en mobil vagtselskab, som de erhvervede sidste år for omkring den nette sum af 2 milliarder kr.

Må indrømme jeg er overbevist nu..