Skærmbillede 2013-03-04 kl. 17.37.36

Lige i hælene på Bloombergs rapport, der hævder at Apple kan lancere iWatch så snart som i dette år, er også The Verge ude med mere brænde til bålet.

The Verge hævder at i henhold til deres kilde vil Apples smartwatch køre en fuld version af iOS og projektet ledes af Jony Ive (Apples Design Chief), som også er chef for for Human Interface software teams på tværs af virksomheden.

The Verge rapporterer:

Apple har valgt at bearbejde den fulde iOS til at køre på uret i stedet for at opbygge det iPod nano proprietære touch-operativsystem – også selv om det tidligere nano allerede HAR en størrelse som et ur og virkede som et godt udgangspunkt for en enhed der skal passe til et håndled, så satser Apple på iOS på tværs af deres produktlinjer.

Rapporten påpeger også at Apples beslutning om at bruge iOS giver en del udfordringer mht. i batterilevetid på deres iWatch prototyper.

Målet er at det skal vare mindst 4-5 dage mellem opladningerne, men de nuværende watch prototyper klarer tilsyneladende kun et par dage max.

Selv om dette er rygter, må man efterhånden begynde at tro, at der må være noget om det. Jeg håber det kommer, og det er der tilsyneladende også mange andre der gør. Et tidligere indlæg jeg lavede om iWatch er ét af de mest googlede indlæg jeg nogensinde har haft!

Hvis du ikke kan vente, er det allerede idag muligt at få ure som kan kommunikere med iPhone som f.eks dette G-Shock ur.

Kilde: TheVerge