Skærmbillede 2013-03-30 kl. 12.19.14

Endnu en gang hvirvler der rygter rundt om en påstået Apple “iRadio” abonnements-musiktjeneste, svarende til Pandora og Spotify. Disse rygter altid synes at dukke op de 3 årstider fra Apple – nemlig forår, sommer eller efterår:

Meget er blevet skrevet om Apples plan om at lancere en Pandora / Spotify agtig tjeneste i år. Nu har flere af musik industriens insidere fortalt The Verge at betydelige fremskridt er gjort i forhandlingerne med to af de største: Universal og Warner. En af kilderne sagde “iRadio er på vej. Der er ingen tvivl om det længere.” Apple presser hårdt på for en lancering til sommer.

Streaming radiotjenester har længe kæmpet for at tjene penge og styre deres indtægtskilder. Ifølge kilder i branchen, er Apple i forhandlinger med Warner og Universal på streaming aftaler.

Når og hvis iRadio sker, vil det være interessant at se hvordan Apple implementerer det og hvordan prisfastsættelsen vil være. Det er ikke sandsynligt, at pladeselskaberne ville forhandle noget der er gratis (DOH!), medmindre det er reklame baseret hvilket Apple ikke er fan af.

Hvor meget ville du betale for at få indfødt streaming på din iOS-enheder og Apple TV? Vel ikke mere end de andre, vel?

Kilde: The Verge via iMore